Muhamed Ali dhe Alija Izetbegoviq

0

Kush nuk e di, që legjenda e boksit botëror Muhamed Ali dhe presidenti i Bosnë dhe Hercegovinës, Alija Izetbegoviq, ishin takuar, mund ta kuptojë përmes kësaj fotografie, ku ata shihen duke u përshëndetur ngrohtësisht.

Ali ishte konvertuar në besimin mysliman, ndërsa Izetbegoviq, pos politikan, ka qenë edhe mendimtar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here