MPB e Maqedonisë publikon shkatërrimet dhe arrestimet që i bëri në Kumanovë (video)

0

Në një video të publikuar nga Ministria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë shihen detaje nga luftimet e së shtunës dhe të dielës në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Në videon që zgjatë rreth 4 minuta shihen momente të arrestimeve nga policia, por edhe të shkatërrimit të objekteve në Lagjen e Trimave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here