“Motër, do të vritemi, kujdesu për nënën se babai është më i fortë”

0

Njëri nga pjesëtarët e grupit të armatosur që u konfrontua me Policinë mediat shkruajnë se i kishte lënë një amanet motrës së tij. Ata kishin komunikuar bashkë përmes telefonit pak para se të ndërpritej linja dhe ai të mos lajmërohej më.

“Me siguri do të vritemi! Nuk na ka mbetur asnjë plumb, mu kanë vrarë shumë shokë, po të kishim municion akoma do luftonim, … edhe këtë vend të trimave do ta mbushnim me varre të tyre. Na tradhtuan motër, por mos më qani e kemi pagur veten.
Mos e le nanën të mërzitet së baba është ma i fortë”, kishte qenë mesazhi i luftëtarit. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here