Mos u mërzitni, sexi bëhet më i mirë pas 50’ave!

0

Ndoshta më vulgar, por më mirë.

Pasi që jeni martuar, jeta juaj seksuale jashtëzakonisht ka rënë. Për fat të keq, hulumtuesit kanë ka gjetur se kjo është e vërtetë. Por ata gjithashtu zbuluan dritat e jetës tuaj seksuale përsëri pas 50’ave [via New York Times]. Një studim i publikuar në arkivat e sjelljes seksualeka gjetur se, nga 1656 të rriturit, 65 për qind në vitin e tyre të parë të martesës ishin duke bërë seks më tepër se tre herë në muaj. Ky numër ra në 40 për qind, pas 25 vjet martese, 35 për qind në 50, por pastaj pasi që ra deri në 42 për qind një herë u rriturit duke goditur në 65. Dhe vazhdon të ngritet. “Frekuenca seksual nuk kthehet në dy deri tre herë në muaj, por ajo lëviz në atë drejtim,” tha Samuel Stroope, autori kryesor i studimit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here