Mos i hudhni pakot e zbrazëta të cigareve sepse grumbullimi i tyre sjell leverdi

0

Duhanpirësit për çdo ditë i hedhin në mbeturina pakot e cigareve të mbaruara, por nuk e din se nga të njëjtat pako mund të fitojnë para.

Fletat e arit dhe argjendit që gjendet mbrenda kutisë së cigareve si mbështjellësi i dytë në Sërbi janë duke u shitur deri në 500euro killogrami.

Një 64 vjeçar nga Beogradi është i pari që e zbuloi këtë i cili mbledh kuti nëpër mbeturina dhe fiton më shumë se një mësues në Serbi.

Ai thotë se një kilogram të fletave të argjentit e shet prej 160euro deri në 500euro dhe për ta bërë një kilogram i nevoiten deri më 1000pako të cigareve të cilat për 2-3 ditë mund ti mbledhës në një qytet si Beogradi ka thënë 64 vjeçari JB./Albtime

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here