Mogherini: Të krijohet një klimë që i kontribuon fqinjësisë së mirë mes Kosovës e Serbisë

0

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, thënë se ka shfrytëzuar takimin me Delegacionin e e Kosovës për të kërkuar sërish që të hiqet taksa e vënë ndaj produkteve serbe.

Mogherini ka folur pas takimit që pati sot në Bruksel me ekipin shtetëror për dialog.

Ajo ka thënë se “duhet të krijohet një klimë që i kontribuon fqinjësisë së mirë, ku marrëveshjet e arritura në të kaluarën duhet të respektohen e implementohen dhe veprimet dhe deklaratat që nuk janë në pajtim me interesin e përgjithshëm dhe objektivat strategjikë për rajonin duhet të shmangen”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here