Modelja Ina Shaqiri hap biznes

0

Jo vetëm modelimin, por edhe biznesin do ta provojë modelja Ina Shaqiri. Dhe emrues i përbashkët i të dy profesioneve është estetika.  “InAlb”, ka treguar ajo, mbanë emrin biznesi i saj. Duke kërkuar në internet të dhënat e biznesit të saj mund të kuptohet që bëhet fjalë për një kompani që merret me dekorimin e sallave të ahengjeve të ndryshme,lokaleve brenda dhe jashtë,dhomave të gjumit si dhe çdo ambient të shtëpisë. “Me një ekip profesional dhe me përovje ne ofrojmë një zgjedhje. Poashtu bejmë planifikimin e eventit tuaj duke ofruar te gjitha shërbimet e nevojshme për një festë të përkryer dhe që mbahet mend.

Planifikues eventesh
Dasma
Martesë
Fejesë
Datëlindje
Syneti
…………………………..
Grand opening
Prezantim produktesh
Sistemi i Fonisë/Ndriqim/Skena
Evente me tematikë
Mbledhje/Takime/Trajnime

Ne u ofrojmë Kompanive dhe individëve një shërbim unik në dizejnimin e eventeve dhe menaxhimin e tyre duke kombinuar sherbim me kualitet të lartë dhe përkujdesje te vecantë për detajet.
Poashtu ofrojmë shërbime: Xhirim,fotografi profesionale,ftesa,etj.

Contact: +377 (0) 44 755 631
www.inalb-decor.com [email protected]”, shkruan aty.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here