Modeli që do ta përfaqësojë Shqipërinë në Filipine

0

Aldo Mecani modeli që do ta përfaqësojë Shqipërinë në Filipine. Ai ishte pjesëmarrës në “Miss&Mister Beauty Albania 2014”, ku u vlerësua me çmimin “Mister Beauty Face” Mecani ështl vlerësuar se përfaqëson bukurinë mashkullore shqiptare në një prej konkurseve dinjitoze ndërkombëtare “Mister United Continents 2015” në mes te dhjetra përfaqësuesve nga e gjithë bota. Mecani fluturon drejt Filipineve me datën 16 maj. Ai është i pari i përzgjedhur nga “Miss&Mister Beauty Albania” që niset në këtë sezon konkursesh ndërkombëtare. Edhe të tjerë djem dhe vajza do të përfaqësojnë bukurinë shqiptare nëpër botë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here