Modelet e njohura kalërojnë të zhveshura

0

Të zhveshura mbi kalin e bardhë. Ky është seti fotografik i fundit i dy modeleve të famshme, Imogen Anthony dhe Tiah Eckhard. Pasi e “lodhën” kalin me fotot e tyre, dy modelet kanë pozuar edhe me dy dhi të cilat i mbajnë në duar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here