Mjetet për pagesën e përvojës së punës sigurohen nga kursimet brenda organizatave buxhetore

0

Qeveria e Kosovës sot e ka miratuar vendimin e propozuar nga Ministria e Financave, që ndërlidhet me vendimin e Qeverisë të datës 15.05.2015 për pagesën e shtesës për përvojën e punës, që ka të bëjë me sigurimin e mjeteve për pagesën e përvojës së punës. Këto mjete, me vendimin e miratuar sot, sigurohen nga kursimet brenda organizatave buxhetore nga kategoria paga dhe mëditje dhe kategoritë tjera ekonomike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here