Mitrovicë: Serbit, për falsifikim i konvenojnë edhe tabelat e Republikës së Kosovës

0

Njësiti policor i Policisë së Kosovës e ka ndaluar një veturë Opel Corsa, në Mitrovicë të Veriut, të cilën e drejtonte një qytetar serb dhe gjatë kontrollit të dokumentacionit të veturës është konstatuar se i dyshuari i është shmangur obligimeve doganore. Automjeti nuk është zhdoganuar dhe i njëjti me dokumente të falsifikuara e ka regjistruar veturën në tabela të Republikës së Kosovës. Me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here