Mitrovicë: Serbi gënjeshtar nga Serbia dërgohet në burg

0

Një serb nga Serbia, ka shkuar dje në stacionin policor në veri dhe ka lajmëruar rastin se një serb nga Zubin Potoku me datën 20.06.2015 e kishte mashtruar duke i marrë para të gatshme rreth 2500 € kinse për t’ia shitur një automjet dhe i njëjti sipas tij ka ikur nga vendi i ngjarjes së bashku me paratë dhe automjetin. Policia e Kosovës ka njoftuar sot se pas hetimeve të bëra është vërtetuar se rasti ishte lajmëruar rrejshëm. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here