Mitrovicë: Rrahë gruan dhe arratiset 

0

Policia e Kosovës ka njoftuar sot për një rast dhune në një familje rome në Mitrovicë. Merret vesh se një grua e kësaj përkatësie etnike është rrahur nga bashkëshorti i saj i së njëjtës përkatësi. Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar për tretman mjekësor në spital. Nga Prokurori është dhënë urdhër që kudo që takohet i dyshuari të ndalohet, pasi ai pas rrahjes së gruas është arratisur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here