Mitchell McMillen kujtohet nga nxënësit e Therandës

0

Mitchell McMillen,  22 vjeçar, vdiq tragjikisht në SHBA te Mërkuren.

Ai ka shërbyer  në Kosovë si vullnetar në projektin e këmbimit te nxënësve Kosovë-SHBA me projektin ” Kosovo HOPE” si staf vullnetarë. Gjithashtu babai i tij është mbështetes financiar në projektet në Kosovë.

Mitch, ka qenë shumë i dashur me ata që e kanë njohur në Kosovë. Ai ka mësuar  gjuhen shqipe dhe vallëzimin tradicional. Mitch kishte plan të vinte në Kosovë këtë verë. Sot nxënësit nga Komuna jonë kanë bërë homazhe që shprehin kujtimin dhe respektin për  Mitchell McMillen./therandapost.com/

suhareka 1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here