Miss Kurdistanin e trishton qyteti i shkatërruar nga lufta

0

Miss Kurdistani Dalia Zhala Hassan, e cila jeton në Suedi, është trishtuar nga lufta që bashkëkombasit e saj po e bëjnë ndaj forcave të ISIS-it. Ajo i ka bërë disa fotografi në qytetin e shkatërruar nga lufta, Kobani. “Në mes të Kobanit. Ky është heroi im dhe krenaria ime”, ka shkruar ajo për personin me të cilin është fotografuar. Ndryshe kurdët janë kombi më i madh pa shtet. Ka kohë që ata luftojnë për lirinë e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here