Mirena: Emisione debatuese plot e gjë nuk merret vesh

0

Tridhjetë e shtatë emisione debatuese në televizionet e Kosovës janë pa i llogaritur disa speciale. Por sipas opinionistit, Ilir Mirena, prapë se prapë gjë nuk merret vesh. Ai nuk i ka përfshirë emisionet në Shqipëri, në të cilat poashtu ka mysafirë nga Kosova.

“Gjithe keto emisione debatuese dhe me mysafire ne disa prej televizioneve tona? Popullsine e Kines me e pas, hata do t’ishte, e leje me per 1 mil e 700 mije banore. Ku po i gjejne mysafiret!? Shoqeri si ne, kaq shume me fol e me debatu, e kurre mos me u marr vesh, s’besoj qe gjene kund. Vetem Shqiperia duhet te jete para nesh.
Megjithate, mendoj qe ka vend per dyfishimin e tyre, pse jo… grin emoticon
Qe lista…

– Jeta ne Kosove,
– Click,
– Zona B,
– Zona e Debatit,
– Target,
– Argument Plus,
– Debat me Ridvanin,
– Rubikon,
– Pulsi me Mefin,
– PaFund me Zejdushin,
– Komiteti,
– InfoMagazine ne KlanK,
– Republika ne Tribune,
– Politika ne Tribune,,
– Imazh,
– Subvencion,
– Kapital,
– Ekonomia me Erezen,
– Fort,
– Miremengjesi Kosove,
– Pa Rrotlla,
– NIN’I ne KlanK,
– Oxygeni,
– Odeoni,
– Interaktiv,
– Sot Matinee,
– Start Up,
– Ora 7 KlanK,
– Ora e Pasdites,
– Euro Tribuna,
– Betimi per drejtesi,
– N’za ne RTK,
– Monitor,
– Bugajski Hour,
– Fol Shlire,
– Talk,
– 038,
– RrokumRoll,
– Plus Specialet e RTK’s kur ka nevoje hyqymeti, dhe ato ne TV’te e Shqiperise, edhe me siguri te tjera qe i kam harruar…”, ka shkruar Mirena. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here