Miratohet Ligji për Pagat

0

Në shqyrtimin e dytë të Projektligjit për pagat e shërbyesve civilë, pas votimit për amendamentet e këtij projektligji, deputetët e Kuvendit të Kosovës i kanë dhënë mbështetje tekstit përfundimtar.

Projektligji mori 62 vota për, asnjë kundër dhe vetëm një abstenim, raporton Koha.net.

E votimi i 77 amendamenteve sa edhe ka ky projektligj, u përcoll me disa komente, ku pati edhe tërheqje të disa amendamenteve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here