Ministrja maqedone, Gordana Jankulovska : Shqiptarët të kapen për fyti!

0

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, ka publikuar edhe disa biseda të ministres së Brendshme të Maqedonisë, Gordana Jankulovska.

Në një bisedë Jankullovska bisedon ne ministrin e Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski. Ata flasin se në bashkëpunim me BDI-në mund ta fitojnë Kumanovën.

“Duhet të bisedohet me BDI-në që shqiptarët të kapen për fyti e që të mos dalin në zgjedhje”, dëgjohet duke thënë Jankullovska.

Siç është e ditur, ky skenar I VMRO-së dhe BDI-së dështoi në Kumanovë, por më vonë vlerësohet se pati sukses në zgjedhjet presidenciale kur BDI i ftoi shqiptarët të mos dalin në zgjedhje, me çka u pamundësua fitorja e Pendarovskit kundër Zaevit.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here