Ministrat e arsimit nga Shqipëria,Maqedonia dhe Kosova mblidhen të bisedojnë në Prishtinë

0

Ministri i Arsimit, Shkencën dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, do të pres sot ministrat Lindita Nikollën nga Shqipëria dhe Abdilaqim Ademin nga Maqedonia.

Me të dy homologët e tij Bajrami do të nis konferencën rajonale për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencorë, konferencë kjo e cila do të mbahet në Prishtinë.

Konferenca do të nis në orën 09:00, ndërsa më vonë do të ketë edhe një takim trelateral të ministrave.

Në 11:30, të tre ministrat do të kenë një konferencë për media.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here