Milot Shater, djali që përfaqëson Kosovën në garën e bukurisë në Shqipëri

0

Milot Shater është djali që do ta përfaqësojë Kosovën në “Miss &Mister Children Albania 2015”, një organizim, i cili  do të mbahet në Durrës, në Pallatin e Kulturës. Miloti është i lindur në vitin 2003 në Prizren. Ai është nxënës në Shkollen Fillore “Emin Duraku” në Prizren në klasën e Vl paralelja 5. Pos mësimeve pasione të tija janë edhe futbolli dhe vallzimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here