Milaim Zeka: “Në Kosovë normalë janë fëmijët, studentët, pleqtë edhe gjaja”

0

“N’Kosovë Show”, emision i drejtuar nga Shpetim Desku në First Channel, të ftuar ishin gazetari Milaim Zeka dhe Donjeta Kosumi – Kallashi.

Zeka thotë se nuk është normal dhe se në normalitet kalon kur brezi i ri, i lindur pas hyrjes së forcave të NATO-s, marrin pushtet në Kosovë.

“Fëmijët tonë janë normalë, studentët janë normalë, janë pleqtë dhe gjaja”, ka thënë ai.

Në këtë emision ai ka folur edhe për Shpend Ahmetin, Isa Mustafën e Hashim Thaçin. Ndërsa, se si dridhet Kallashi para tij, e se çfarë thotë Zeka në stilin e tij për fenomenet e ndryshme politike e shoqërore në Kosovë, mund ta shikoni videon më poshtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here