Mihajlloviç lavdëron Shqipërinë: Serbët nuk bëjnë dot skuadër

0
Bildnummer: 08877783 Datum: 25.10.2011 Copyright: imago/HochZwei/Syndication Torino, 25.10.2011 - Serie A 2011/2012 - Juventus Torino vs ACF Fiorentina / AC Florenz -- L ALLENATORE DELLA FIORENTINA SINISA MIHAJLOVIC -- xHOCHxZWEIx/xItalyxPhotoxPressx PUBLICATIONxINxGERxONLY; Fussball Herren Italien Serie A 2011 2012 Porträt x1x xkg 2011 quer Sports GERONLY IPP ITALYPHOTOPRESS Image number 08877783 date 25 10 2011 Copyright imago Syndication Torino 25 10 2011 Series A 2011 2012 Juventus Torino vs ACF Fiorentina AC Florence l Allenatore Della Fiorentina Sinisa Mihajlovic xHOCHxZWEIx xItalyxPhotoxPressx PUBLICATIONxINxGERxONLY Football men Italy Series A 2011 2012 Portrait x1x xkg 2011 horizontal Sports GERONLY

Trajneri i Milani, serbi Sinisha Mihajlloviç, ka lavdëruar Shqipërinë ndërsa për Serbinë ka thënë se nuk bënë dot skuadër. Trajneri i rosonerëve një qëndrim të tillë e ka dhënë në kontekst të arsyetimit të disiplinës te klubi i Milanit. “Rregullat janë thelbësore. Pa rregull talenti nuk vlen. Ne serbët kemi patur gjithmonë përfaqësuese të madhe, por nuk kemi fituar kurrë, sepse secili bënte atë që donte. Jo rastësisht Shqipëria ka 11 pikë në grup dhe Serbia më pak”, ka thënë ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here