Mësuesja zhvishet gjatë orës së anatomisë

0

Një mësuese më Holandë ka gjetur një mënyrë të veçantë për të shpjeguar anatominë. Ajo hip mbi tavolinë për t’u mësuar nxënësve të saj anatominë.

Në video ajo shihet teksa zhvishet dhe ka të veshur disa rroba të tjera si “lëkurë e dytë”, ku ka të vizatuar se si është i ndërtuar trupi i njeriut. Videoja është publikuar online dhe ka marrë miliona klikime si dhe mijëra komente.

Komentet janë të tipit: “Më pëlqen, shumë mirë, ide e bukur”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here