Mësuesja paguhej 8400 dollarë për semestër, humb vendin e punës për budallallëk…

0

Një mësuese në Dakotën e Veriut në SHBA, është detyruar të japë dorëheqjen nga posti i punës pasi një nga nxënësit e saj e ka denoncuar. Mësuesja 22-vjeçare akuzohet nga nxënësi se i ka dërguar atij foto toples.

17-vjeçari ka thënë se Kelsie Schmidt i ka dërguar foto nudo, madje i ka kërkuar edhe të bëhej pjesë e një grupi për lojëra erotike.
Mësuesja ka qenë e diplomuar në një nga kolegjet private katolike.
Ajo paguhej 8400 dollarë për semestër dhe është detyruar të japë dorëheqjen nga akuzat e nxënësit 17-vjeçar.

Ndaj mësueses kanë nisur hetimet, madje ajo mund edhe të përfundojë në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here