Merr vëmendjen qafa e të arrestuarit

0

Policia e e Floridas në SHBA ka arrestuar një kriminel, por e gjithë bota po flet për qafën e tij.

Bëhet fjalë për Charles Dion McDowell, 31 vjeç, i cili u arrestua më 11 nëntor të këtij viti, me dyshimin për shitjen dhe zotërimin ilegal të narkotikëve.

Por, ajo çfarë McDowell tërhoqi vëmendjen e publikut nuk është rekordi i tij penal, por fotografia e tij që është marrë për nevojat e Arkivave të Policisë Florida.

McDowell ka një qafë tepër të gjerë, kështu që fotografitë e tij shpejt u bënë virale.

Fillimisht u dyshua për një fotomontazh, por pasi u gjetën disa foto të tjera të 31-vjeçarit rezultoi se McDowell me të vërtetë ka një qafë të gjerë dhe të fortë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here