Merakliu i armëve këshilltar i Hashim Thaçit

0

Adri Nurellari, këshilltari kontravers i ministrit të Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi, ka treguar se i pëlqejnë armët. Në rrjetet sociale po qarkullon një fotografi e tij me armë automatike, ku ai i referohet vetes i Kapiteni Memo.

Nurellari është i njohur për deklarata të tij të çuditshme për çështje të ndryshme publike. Ai llogaritet të jetë nga këshilltarët më të afërt të Thaçit si dhe është i njohur edhe për lidhjet e tij me ish -kryeministrin e Shqipërisë, Sali Berishen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here