Mënyra për t’ju lehtësuar orgazmën

0

Nëse jeni nga ata që kanë vështirësi në orgazmë, mund t’i provoni këto mënyra…

Në krahasim me meshkujt, femrat janë me më pak fat në përjetim të orgazmës. Sipas hulumtimeve vetem 25% i grave përjetojnë orgazmë gjatë seksit me të dashurit e tyre.

Mos koncentrimi në seks është njëra nga arsyet pse ato nuk mund të përjetojnë orgazmë. Për këtë arsye kur meshkujt edhe vetëm duke parë po mund ta përjetojnë orgazmën, femrat kanë nevoj të preken. Ja disa këshilla për ju që e keni këtë problem:

 

Përqëndrohuni

Vazhdimisht nëse mendoni për dukjen tuaj, natyrsht që nuk mund të përqëndroheni në seks. Harrojeni dukjen tuaj, besoni që partneri juaj nuk do të jetë në gjendje të mendojë për kilogramet tuaja.

 

Praktikoni

Kur të jeni vetëm është mirë të praktikoni, kjo do t’ju ndihmojë edhe në lehtësimin e përjetimit të orgazmës edhe ta njihni më mirë trupin tuaj.

 

Çlirohuni

Lejoni që partneri juaj, pasi të bëni tush t’ju bëjë një masazh përkëledhëse. Kjo do t’ju ndihmojë të shliroheni dhe të përjetoni orgazmë lehtësisht.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here