Mentor Shabani dhe Linda Zeqiri, pingpongistët më të mirë të Kosovës

1

Federata e Pingpongut e Kosovës në një ceremoni soleme ka shpallur laureatët më të mirë gjatë vitit që lamë pas.

Për arritjet dhe sukseset e vazhdueshme që ka arritur gjatë vitit 2018,  pingpongisti më i mirë u shpallë Mentor Shabani, nga klubi “Ahmet Hoxha”, nga Ferizaj.

Kurse, për sukseset e njëjta më e mira e vitit nga gjinia e femrave u shpallë Linda Zeqiri nga klubi “Drita”, e Gjilanit.

Ishte pikërisht klubi “Ahmet Hoxha”, nga Ferizaj që u shpallë klubi më i suksesshëm i vitit.

Ndërsa, trajneri po ashtu i këtij ekipi, Yll Maloku u shpallë më i miri për vitin që po lamë pas.

I pari i Federatës së Pingpongut, Nehat Çitaku tha se ky vit ka qenë shumë i suksesshëm për federatën që ai drejton, duke theksuar gjitha të arriturat e vitit 2018.

“FPPK arrit që me sukses të organizoj të gjitha aktivitetet e parapara në këtë vit, u organizuan të  gjitha garat individuale, turnet dhe kampionatet për të gjitha grup moshat. Garat ekipore përfshi katër ligat dhe kupën e Republikës së Kosovës në dy konkurrencat. Pingpongistët Kosovarë ishin të  pranishëm dhe në garat e organizuar ndërkombëtare dhe në mënyrë të denjë ata u paraqitën në kampionatit Ballkanik për të rinj në Bosnje, atë  U21 në  Turqi, mandej për herë të parë në kupën Ballkanike në  Slloveni”, tha ai.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here