Meksikani Hijo Del Perro Aguayo vdes nga lëndimet në lojën “smackdown”(video)

0

Sporti “smackdown” është popullarizuar mjaft,por jo gjithmonë përfundon si një lojë.Kjo ndodhi në Meksikë,kur Hijo Del Perro Aguayo,35 vjeçar,përfundon në mënyrë tragjike pas marrjes së një goditje nga kundërshtari.Goditja që mori në shpinë ishte fatale,por megjithëkëtë as lojtarët dhe as referët nuk ditën se fjala nuk ishte për një inskenim,siç ndodhë shpesh në këtë lojë.Loja vazhdoi edhe dy minuta pasi Hijo Del Perro Aguayo kishte rënë në litarë të ringut në gjendje të rëndë.35 vjeçari vdiq në spital të qytetit Tijuana,disa orë pas lëndimit të rëndë në ring.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here