Më shumë se 200 mijë euro gjenden të hedhura pranë autostradës

0

Policia ka rikuperuar kartëmonedha bankare me vlerë më shumë se 200,000 euro, pasi një motorist që kaloi rrugës vuri re të hollat të shpërndara anës autostradës.

Zyrtarët gjetën paratë e braktisura pasi iu përgjigjën një alarmi rreth zbulimit të çuditshëm në autostradën A4 në Tembleque pranë Toledos në Spanjën qendrore.

Tani ata po përpiqen të zbulojnë se kush i zotëronte paratë dhe të zbulojë se pse u hodhën aty.

Policia dyshon se paratë mund të jenë hedhur nga dritarja e një makine, pasi dikush mund të kishte frikë se do të ndalohej nga policia dhe nuk ishte në gjendje të justifikonte origjinën e tyre.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here