Më shumë ndjekës në Facebook Kallashi se sa Isa Mustafa

0

Më shumë ndiqet Donjeta Kasumi-Kallashi në rrjetet sociale se sa Isa Mustafa. Goxha më shumë qytetarëve të Kosovës iu pëllqen valltarja kontraverse sa sa kryeministri i tyre. Faqen e Isa Mustafës e pëlqejnë 85.520 veta ndërsa Kallashin e pëlqejnë: 171.897 veta. Publicisti Lis Bukuroca ka një shpejgim për këtë. “Mendimtari Giovanni Sartori në librin e tij “Homo Videns” ka trajtuar këtë çështje. Se njeriu i sotshëm, homo sapiensi po zëvendëson të menduarit analitik, real dhe të menduarit logjik me imazhe., me imazhe virtuale, çfarë ndikon që homo sapiens të ndryshojë, përjetojë një kthim prapa në zhvillim mendor dhe kalojë në homo videns, pra në një njeri që vështron imazhe, por nuk lexon…”, ka thënë ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here