Më 6 qershor Papa Françesku viziton Sarajevën

0

Sipas një deklarate të sotme në Vatikan mësohet së më datën 6 qershor 2015 papa Françesku do të vizitoj Sarajevën.”Ju kërkoj që nga sot që të luteni që vizita ime në Sarajevê të jetë një shembull dhe një vullnet i mirë për të gjithë ne dhe të jetë një kontribut për ndërtimin e paqes,  vellazërimit dhe dialogut ndëretnik”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here