Maturantja e artë

0

Dukje kulmore, për ngjarje kulmore. Maturantja Arta Krasniqi nga Gjimnazi “Hamdi Berisha”-Malishevë, asocion më së miri me këto dy shprehje. Ata që e njohin e quajnë Arta e artë. Për bukurinë e saj flasin këto fotografi, ndërkaq rrethi i saj e përshkruan si intelegjente, talente, kreative, të guximshme. Maturën e ka përmbyllë me sukses të jashtzakonshëm, ndërkaq tashmë do të fillojnë sfidat e reja për këtë vajzë të jashtzakonshme. Arta thotë se Fakulteti i Psikologjisë është synimi i parë i saj në vazhdim. Sfidat tjera janë të panumërta, e vullneti i saj i pafund. Portali Online i uron mbrëmjen e Maturës Artës dhe me këtë rast edhe të gjithë maturantëve të Kosovës Maturën dhe shumë suksese në vijim të jetës së tyre.

Arta 2

Arta 4

Arta 1

ata me kemishe

Matura11

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here