Mark Ruute,kryeministër i Holandës përdorë biçikletën në vend të veturës (foto)

0

Kryeministri holandez, Mark Rutte, shkon çdo ditë në punë me biçikletë, kthehet në shtëpi me biçikletë, bën pazar me biçikletë dhe nuk përdor as makinë, as autobus apo tramvaj. Për të gjithë ata që mund të mos e dinë, Holanda është një fuqi ekonomike dhe renditet e 16-a në botë. Edhe pse me standarde tepër të larta dhe një nga vendet më të pasura, Kryeministri i saj lë mënjanë luksin, duke preferuar tradicionalen, lëvizjen me biçikletë në ajër të pastër.

11638121_855486544501155_1238575630_n

11650900_855486407834502_925049106_n

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here