Maqedonia mbrojtjen shëndetësore më të dobët në Evropë,Franca më të mirën

0

Maqedonia ka mbrojtje shëndetësore më të keqe, ndërkaq  Franca mbrojtje më të mirë shëndetësore në Europë, thuhet në hulumtimin e Qendrës së pavarur Numbeo, transmeton “Businessinsider”.

Hulumtimi është i bazuar në shërbimet shëndetësore dhe analizat e të dhënave sic janë shkathtësitë dhe njohuritë e personelit, shpejtësia, pajisjet, dhe çmimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here