Malishevë: Del në pah shëmtia e krijuar nga dora e njeriut mbi lumin “Mirusha”

0

Ngritja e nivelit të ujërave në “Lumin “Mirusha” dhe bartja e mbeturinave të hedhura në të, ka nxjerrë në sipërfaqe ndotësinë që lumit ia kanë shkaktuar njerëzit. Të hedhurat përgjatë rrjedhës së lumit janë tubuar tek Ura e Mirushës në Liqenin artificial, ku siq shihet nga fotot e bëra nga portali ONLINE del në pah tërë shëmtia e krijuar nga dora e njeriut. Nuk dihet edhe sa do të qëndrojnë këto hedhje që janë shtresuar buzë rrugës tek ura në fshatin Mirushë dhe a ka kush që i heqë ato nga aty.

mira2

mira3

mira4

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here