Malisheva,16 vjet më parë në ditën e çlirimit (video)

0

Më 16 qershor të vitit 1999 Ushtria jugosllave, Policia serbe dhe formacionet e grupet e tjera të serbëve u tërhoqen nga Malisheva. Kjo ditë shënohet si Dita e Çlirimit të Malishevës. Në këtë video shihen ushtarët e UÇK-së duke hyrë në qytet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here