Malevski: Ambasadorët e porositën Gruevskin që të ikë nga politika

0

Deri tani nuk ka pasur porosi aq të qarta, dhe diçka tregonte edhe mënyra se si qëndruan ambasadorët, tha profesori Denko Malevski, transmeton zhurnal.mk

“Por, frikësohem se në këtë fazë ato e kërkojnë nga kryeministri të pamundurën, gjegjësisht të funksionojnë institucionet, të lihet në heshtje përmbajtja e materialeve që u publikuan në opinion, që e bën situatën të pamundur.

Në mënyrë praktike e thërrasin kryeministrin që të ngritë akuzë kundër vetvetes, do të ishte mirë që të realizohet, por si është e mundur. Kjo është thirrje për marrje përgjegjësi mbi vete dhe largim nga politika”, tha Malevski.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here