Mal i Zi:Në Husaj të Rozhajës më 1999 vriten 22 shqiptarë nga Kosova.16 vjet më pas asnjë i dënuar

0

Vrasja e refugjatëve shqiptarë nga Kosova, të cilët kërkuan strehim në fshatin Husaj të Rozhajës në Mal të Zi, ende mbetet e pasqaruar, pasi deri më sot nuk janë zbardhur autorët e këtij krimi.

Edhe pse ndaj tetë pjesëtarëve të ish-Ushtrisë jugosllave u ngrit aktpadi, gjyqësori malazez ata i la të lirë.

Vrasja e 22 refugjatëve shqiptarë, në mesin e të cilëve kishte fëmijë, pleq dhe gra, ndodhi në prill të vitit 1999 gjatë luftës në Kosovë. /VoA/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here