Makina juaj është dyfish më në rrezik që të prishet gjatë dimrit

0

Për të gjithë ata që vozisin, ardhja e dimrit mund të shoqërohet me probleme, prandaj edhe është më mirë që të keni shumë kujdes për veturën dhe pajisjet specifike që kërkohen për vozitje në këtë stinë.

Sipas hulumtimeve, një makinë është dyfish më në rrezik që të prishet kur është në muajt e dimrit.

Më poshtë mund të gjeni disa këshilla se çka duhet kontrolluar në veturë:

Kontrolloni baterinë e makinës

Kontrolloni anti-frizin

Kontrolloni ujin e xhamave dhe dritat e jashtme

Natyrisht kujdes të shtuar duhet pasur për gomat e dimrit.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here