Maketi i xhamisë së Et’hem Beut dhe kullës së sahatit të Tiranës në Stamboll

0

Maketi i xhamisë së Et’hem Beut dhe kullës së sahatit të Tiranës tashmë janë në Stamboll ku ndodhen monumentet më të rëndësishme të arkitekturës Islame, ka njoftuar Bashkësia Islame e Kosovës.

“Në parkun Miniatürk në Stamboll, ku ndodhen maketet në miniaturë të disa prej monumenteve më të rëndësishme të arkitekturës islame, është vendosur dhe maketi i xhamisë së Et’hem Beut dhe kullës së sahatit të Tiranës”, ka njoftuar BIK.

stambolli1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here