Magjia pas seksit

0

Momente që i përjetoni pas seksit janë shumë të rëndësishme. Për ta vazhduar magjinë, lexojini këshillat tona…

 

Jepni komplimente

 

Edhe nëse nuk e arrini qëllimin tua, duhet t’i jepni komplimente atij për mudin që e ka bërë. Mjafton një buzëqeshje e juaj ose një shprehje e fytyrës që tregon se të paktën juka rahatuar. Mund t’i tregoni detajisht për ndonjë gjë që keni bërë më parë, apo që ju ka bërë më parë. Në këtë mënyrë dot’i shtohet vetëbesimi. Sepse atë që ju ka kënaqur sigurisht që do ta bëjë sërish.

Vesheni bluzën e tij

 

Mos i kufizoni momentet tuaja vetëm në shtrat. Mund të jeni tërheqëse për të me rehatin që e tregoni nëpër tërë shtëpinë.

 

Ofrojini pije

 

Nuk po themi të hupni vehten duke pirë. Por nëse jeni ngritur për një gotë ujë është mirë të pyesi nëse dëshiron edhe ai apo jo. Pas tërë asaj lodhjeje kjo sjellje e juaja do t’i duket shumë e butë.

 

Ngrihuni dhe shkoni

 

Të shtriheni të përqafuar është dëshira e çdo femre. Por kur filoni të dilni me dikë që në fillim nuk mund ta dini se çfarë dëshirash ka. Në fakt mund të ndjehet sikur në kurthë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here