Luzja e Ministrisë së Arsimit

0

BEHAR GJOKA

Nuk mbahet mend se sa u bënë që nuk e shoh Portokallinë… Për arsye të humorit banal dhe përçarës… Krejt rastësisht në ditën e ndërrimit të vitit, dikush e hapit të Topi… Dhe pashë minstreshën e Arsimit që po dialogonte me Luzen e portokallisë… Mu duken dy Luze, që nuk di se cila ishte e vertëtë, e cila po lunate rol… Nëse Luzja e portokallisë sa nuk thyhet në mes që të rrëmbej ndonjë buqeshje të trembur, nga pamaja e mjerë, Luzja e Ministrisë së Arsimit, duhet ta dijë që Burreli, qendra e Matit, është në kufi me Tiranën, e Mirdita, nga ajo vjen është në anën tjetër…Nejse, humor gomrësh ishte, mos e merrnin kaq seriozisht…Të shqetëson Luzja e Ministrisë që e luan bukur rolin, sikur flitet për një vend diku në Siberi…Kaq për sonte! Mos e merrni seriozisht, se fola vetëm që ta nisim vitin 2016 me humor, se na lodhi jo pak moti 2015, që na la shënden… Gëzuar të gjithëve, edhe dy luzeve të Shqipërisë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here