Luan Haradinaj në kufirin që i ndante shqiptarët

0

Një fotografi e rrallë e Dëshmorit të Kombit, Luan Haradinaj (djathtas v.j.), në kufirin Shqipëri-Kosovë. Haradinaj llogaritet të jetë njëri ndër pjesëtarët e grupeve të para të armatosura të shqiptarëve të Kosovës kur akoma nuk vepronin si UÇK. Vëllëzërit e tij të tjerë, një nga ta, lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, thuhet që pas tij është kyçur në radhët e UÇK-së. Fotografia është bërë gjatë viteve të nëntëdhjeta kur kufiri ishte i vënë dhe i monitoruar dhunshëm dhe ndante ish-Jugosllavinë me Shqipërinë. Haradinaj edhe ishte vrarë më vonë në afërsi të kufirit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here