Lopa më e madhe në botë (Video)

0

Lopa e quajtur “Blosom” konsiderohet si lopa më e madhe në botë.

Blosom ngordhi në muajin maj të këtij viti pas një lëndimi të rëndë në këmbë por megjithatë do të jetë pjesë e librit të rekordeve “Guiness”.

“Gjëja më interesante rreth Blosom ishte se ajo nuk dukej të entuziazmohej nga gjithë vëmendja që e rrethonte. Mjaftonte të kishte ushqimin e saj dhe jeta për të ishte e mirë” tha pronarja e saj, Patty Meads-Hanson.

Meads-Hanson tha se lopa fillimisht i përkiste babait të saj pasi ai e kishte marrë në fermën e tij në Illinois kur lopa ishte vetëm 8 javëshe.

Pasi ajo ngordhi, u vërtetua se është lopa më e madhe që ka jetuar ndonjëherë./Titulli.com

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here