Lojtari i ri që po thyen të gjitha ligjet e gjuajtjeve të lira

0

Lewis Baker është vetëm 19 vjeqar dhe po thyen të gjitha ligjet e gjujtjeve të lira. Ai sipas ekipeve angleze po cilësohet si eksperti i gjuajtjeve të lira. Të gjithë thonë se ka një këmbë të arte që nga çdo pozicion arrinë shumë lehtë ta gjenë rrugën e duhur për ta mposhtur kundërshtarin. Në stërvitje me shokët e ri të skuadrës shpeshherë u kërkon atyre që të bëjnë me gisht nga barriera që dëshirojnë të godasin dhe e godet. Skuadra e tij është Chelsea. por këtë verë u huazua në Sheffield Wednesda.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here