Lojtari i 12 i Kombëtares së Shqipërisë, shumë i fortë

0

Lojtari i 12-të në fushë, thuhet se janë tifozët. Dhe në rastin e Shqipërisë ky lojtar është shumë i fortë. Në fazën e kualifikimeve për Evropianin 2016 tifozët shqiptarë kanë qenë në nivelin më të lartë të detyrës që i kanë vënë vetes. Mbështetja pritet që të mos mungojë edhe në Francë gjatë qershorit. Kjo fotografi veç që flet për numrin e madh të përkrahësve është edhe e bukur për syrin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here