Ljamëron policinë për një kokë të prerë njeriu,policia gjen diçka tjetër

0

Në Saint- Gishlain një grua sinjalizon policinë për një kokë të prerë në një veturë.Policia vëhet në alarm dhe fillon kontrollimin për kapjen e personit “vrasës”.Pas disa orë kontrollash në fund policia arrin të kap “autorin” e kokës së prerë.Për çudi,nuk ishte ajo çka policia priste.Në xhamin e prapmë të makinës ishte e vendosur një kokë njeriu por ajo ishte nga plastika.Vajza e pronarit të veturës ishte studente në një shkollë frizerësh dhe koka ishte një kokë testi për prerjen e flokëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here