Listat e statusit të veteranëve të luftës për 5 zona operative

0

Komisioni Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të dëshmorit të kombit, invalidit, veteranit, pjesëtarit dhe të internuarit të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka publikuar listat

Komisioni Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të dëshmorit të kombit, invalidit, veteranit, pjesëtarit dhe të internuarit të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka publikuar listat paraprake për të gjithë Kosovën.
Me shpalljen e këtyre listave kanë shpërthyer edhe pakënaqësitë e shumta.

Kjo ka ndodhur sidomos në Zonën Operative të Llapit, ku dyshohet se dhjetëra persona kanë marrë statusin e veteranit të UÇK-së, ndonëse asnjëherë nuk kanë kapur as armën në dorë.

Zona Operative e Karadakut

Zona Operative e Nerodimës

Zona Operative e Llapit

Zona Operative e Shalës

Zona Operative e Dukagjinit

Duke u bazuar në ankesat dhe pakënaqësitë,por edhe në mundësinë e ankesës ndaj padrejtësive ose lëshimeve të mundëshme po japim edhe formularin e ankesës në versionin PDF :

http://komveterani.net/repository/docs/Formulari_per_Ankese-1.pdf

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here