Lirohet Ramush Haradinaj, brenda ditës arrinë në Kosovë

0

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës konfirmon lirimin e kryetarit të saj dhe deputetit Ramush Haradinaj

nga Gjykata në Slloveni.

Haradinaj sipas ASAK-së pritet të mbërrijë gjatë ditës në Kosovë.

Aleanca i falënderon “të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës për përkrahjen e dhënë gjatë këtyre ditëve”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here